Forside
Velkommen til Oslo Militære Samfund
Christiania Militære Samfund ble stiftet 1. mars 1825 av en gruppe subalterne offiserer. I 1925 ble navnet endret fra Christiania Militære Samfund til Oslo Militære Samfund (OMS). Samfundet har i dag over 1400 medlemmer. Les mer om OMS under Historie.

Vårsesjonen er nå over, og vi takker våre medlemmer og foredragsholdere for interessante mandagskvelder her i Oslo Militære Samfund. Vi ser frem til høstens spennende program, og i mellomtiden ønsker vi dere alle en riktig god sommer!

PS: Husk at du kan lytte til de fleste av våre foredrag fra vårsesjonen 2016 i iTunes som podcast. Følg
denne linken for å nyte et gjenhør fra OMS.
Oslo Militære Samfund, bygningen
Søknad om medlemskap
Klikk her å sende søknad for OMS medlemskap
Finn OMS i iTunes - lytt til Podcasts fra våre foredrag
Oslo Militære Samfund er nå også å finne på iTunes Podcast. Du kan lytte til våre foredrag på din datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Stadig fler oppdager hvor genialt Podcast faktisk er, og nå som vi går ferietid i møte, er det vel lite som slår et gjenhør fra mange av våre spennende foredrag på øret.

Gå inn i iTunes og søk oss frem "Oslo Militære Samfund" eller følg denne linken her:

http://apple.co/1rmjjoU

Klikk så "abonner" for å motta fremtidige podcasts fra oss, og hjelp oss gjerne med å spre vår eksistens videre i ditt eget nettverk.
Oslo Militære Samfunds sommertur 2016
Oslo Militære Samfunds sommertur 2016 går med buss fra OMS i Kongensgate den 11. juni 2016 kl 1030 til Oscarshall slott. Ved ankomst blir det picnic hvor alle deltagere får utlevert en picnicpose og kaffe. Her blir det mulighet for å bese utstillinger og vakre parkområdet. Kl 1200 og kl 1215 starter puljevis omvisning med quide av ca en times varighet med inntil 30 personer i hver pulje. Kl 1330 kjører bussen deltakerne tilbake til OMS. Det er satt et tak på 60 personer etter prinsippet først til mølla, så her gjelder det å være raskt ute. Egenandel kr 200,- som inkluderer buss tur/retur, picnicpose med kaffe og omvisning